Produsen syringe

HUBUNGI KAMI Kanggo ALBUM SAMPEL LAIN

Miturut kabutuhan, ngatur kanggo sampeyan, lan nyedhiyani sampeyan pinter

Babagan awake dhewe
Zhejiang Longde Pharmaceutical Co., Ltd.

Zhejiang Longde Pharmaceutical Co., Ltd. didegaké ing taun 1989 kanthi modal kadhaptar 180 yuta yuan. Iki minangka perusahaan milik negara sing dikontrol dening Hangzhou Industrial Investment Group Co., Ltd., salah siji saka 500 perusahaan China paling dhuwur. Iki minangka unit direktur eksekutif Asosiasi Industri Piranti Medis China lan uga Kutha Hangzhou. Perusahaan khusus ing produksi jarum suntik steril.

Hubungi kita kanggo informasi luwih lengkap utawa nggawe janjianSinau luwih lengkap