Производител на шприц

КОНТАКТИРАЈТЕ НЕ ЗА ПОВЕЌЕ ПРИМЕРИ АЛБУМИ

Според вашите потреби, приспособете за вас и обезбедете ви духовитост

За нас
Zhejiang Longde Pharmaceutical Co., Ltd.

Zhejiang Longde Pharmaceutical Co., Ltd. е основана во 1989 година со регистриран капитал од 180 милиони јуани. Тоа е државно претпријатие контролирано од Hangzhou Industrial Investment Group Co., Ltd., едно од најдобрите 500 кинески претпријатија. Тоа е извршен директор на кинеската асоцијација за индустрија за медицински уреди, а исто така и градот Хангжу. Компанија специјализирана за производство на стерилни шприцеви за еднократна употреба.

Контактирајте не за повеќе информации или закажете терминНаучи повеќе