Prodhuesi i shiringave

NA KONTAKTONI PËR MË SHUMË MË SHUMË ALBUME

Sipas nevojave tuaja, personalizoni për ju dhe ju siguroni zgjuarsi

Rreth Nesh
Zhejiang Longde Pharmaceutical Co., Ltd.

Zhejiang Longde Pharmaceutical Co., Ltd. u themelua në vitin 1989 me një kapital të regjistruar prej 180 milionë juanë. Është një ndërmarrje shtetërore e kontrolluar nga Hangzhou Industrial Investment Group Co., Ltd., një nga 500 ndërmarrjet kryesore kineze. Është njësia e drejtorit ekzekutiv të Shoqatës së Industrisë së Pajisjeve Mjekësore të Kinës dhe gjithashtu qytetit Hangzhou. Një kompani e specializuar në prodhimin e shiringave sterile të disponueshme.

Na kontaktoni për më shumë informacion ose rezervoni një takimMëso më shumë