Produsén jarum suntik

HUBUNGI KAMI Pikeun ALBUM SAMPEL LEUWIH

Numutkeun kabutuhan anjeun, ngaropea pikeun anjeun, sareng nyayogikeun anjeun akal

Tentang Kami
Zhejiang Longde Pharmaceutical Co., Ltd.

Zhejiang Longde Pharmaceutical Co., Ltd. diadegkeun dina 1989 kalayan ibukota kadaptar 180 juta yuan. Éta mangrupikeun perusahaan milik nagara anu dikawasa ku Hangzhou Industrial Investment Group Co., Ltd., salah sahiji 500 perusahaan Cina anu paling luhur. Éta mangrupikeun unit diréktur eksekutif Asosiasi Industri Alat Médis Cina sareng Kota Hangzhou. Pausahaan anu khusus dina produksi jarum suntik steril disposable.

Hubungi kami kanggo inpormasi anu langkung lengkep atanapi buku pasiniDiajar deui